Kuuluisa tekninen analyytikko: Bitcoinilla on riski lyhyen aikavälin huipulle tai konsolidoinnille suuren pudotuksen jälkeen

Kuuluisa tekninen analyytikko John Bollinger uskoo, että Bitcoin voisi olla alhaalla. Päivänä BTC laski 4,5% huippunsa jälkeen Yhdysvaltain osakemarkkinoiden räjähtävän rallin jälkeen.

Bitcoin, kulta ja muut arvomyymälät vetäytyivät voimakkaasti sen jälkeen, kun Pfizer ilmoitti ilmoittaneen merkittävän rokotteen virstanpylvään. Pfizer sanoi, että 44 000 henkilöllä tehty tutkimus on osoittanut, että sen rokote on erittäin tehokas.

Uutisten jälkeen Yhdysvaltain osakemarkkinat nousivat voimakkaasti lukemalla Bitcoin Bank ja kultaa romahtamaan lyhyessä ajassa.
Miksi Bollinger Band ehdottaa yhdistämistä?

Bollinger Band on tekninen indikaattori, jonka Bollinger on kehittänyt 1980-luvulla ja joka osoittaa tuki- ja vastusvyöhykkeet.

Jos hyödykkeen hinta osuu ylempään, se viittaa siihen, että se on ostettu yli. Päinvastoin, jos se putoaa alemmalle kaistalle, se osoittaa ylimyydyn trendin.

Päivittäinen Bitcoin-kaavio Bollingerin nauhoilla.

Pitkän syyskuun jälkeen pidetyn rallin jälkeen Bitcoinin päivittäinen kaavio leijuu nyt Bollingerin nauhojen kärjen alapuolella. Bollinger kirjoitti:

„Lyhytaikainen kärkikuvio ylemmässä Bollinger-nauhassa ehdottaa viimeaikaisten voittojen korjaamista ja / tai jonkin verran yhdistämistä.“

Bollingerin nauhojen kärjen saavuttaminen Bitcoinissa on sama kuin 16 000 dollarin vastusalueen testaaminen ensimmäistä kertaa vuoden 2017 jälkeen.

Viime viikolla Bitcoin on tasaisesti astunut alle 16 000 dollarin, testaten sitä toistuvasti. Mutta joka kerta, kun se lähestyi tasoa, se näki terävän vetäytymisen. Tämä suuntaus osoittaa, että valaat tekevät yhä enemmän tarjouksia 16 000 dollarin alueelta.

Kun otetaan huomioon korkea myyntipaine 16 000 dollarissa, sen yläpuolella tapahtuva purkautuminen todennäköisesti johtaisi uuteen ennätyskorkeaan yritykseen. Kuitenkin, kunnes se hajoaa, BTC todennäköisesti todennäköisesti konsolidoituu.
Analyytikot eivät olleet kiinnostuneita Bitcoinin pitkän aikavälin trendistä

Pitkällä aikavälillä analyytikot ovat edelleen huolimatta Bitcoinin hintakehityksestä. Plan2, S2F-mallin luoja, sanoi, että „vahvat käden ostajat“ ja algoritmit työntävät BTC: tä korkeammalle. Hän sanoi:

„Katsokaa nyt, kuinka vahvat käden ostajat imevät ne bitumiinit, joita jotkut tyhmät heikot käden myyjät myyvät isoissa istuimissa viimeisen 4 tunnin aikana, ja ostavat satoja älykkäitä pieniä 0,01 BTC-algoritmia. Ne BTC katoavat syvässä kylmävarastossa. “

Jatkuva kertomus, joka on täydentänyt Bitcoin-rallia koko vuoden 2020, on ollut voimakas institutionaalinen kysyntä. Harmaasävyn hallinnoimat varat (AUM) ovat lähellä 8 miljardia dollaria, kun institutionaaliset tulot kasvavat edelleen.

Instituutioiden jatkuvan Bitcoin-kasautumisen ja kriittisen teknisen tason toistuvan 16 000 dollarin uudelleentestauksen yhtymäkohta voi vähentää merkittävän vetäytymisen todennäköisyyttä.

Bollinger korosti myös, että konsolidointivaihe saattaa syntyä, ei välttämättä suuri korjaus.

Tyypillisesti konsolidointia, joka on lähellä tärkeintä keskeistä aluetta, pidetään optimistisena hintakehityksenä. Sellaisenaan, niin kauan kuin Bitcoin pysyy lähellä 16 000 dollaria, sen makro- ja korkean aikavälin tekninen rakenne pysyy positiivisena.